Fakturering

Störst i Norden på fakturatjänster.

Vi är experter på fakturering och kan sköta hela processen – från att skapa underlag och skicka fakturan till att hantera betalningen och följa upp om betalningen uteblir. Det ger ditt företag mer tid till att göra det ni är bäst på. Självklart anpassar vi lösningarna efter dina behov.

Allt det här kan vi ta hand om

icon

Integrering

Vi hittar alltid det bästa sättet att få ditt affärssystem att prata med våra fakturatjänster. Att exportera fakturor måste ju gå snabbt och enkelt, oavsett hur stort företaget är eller vilken IT-kompetens du har.
icon

Reskontrahantering

Du har tillgång till vårt faktureringssystem och kontroll över fordringar dygnet runt. Du kan när som helst göra ändringar och får en tydlig överblick över din reskontra hos oss.
icon

Distribution

Du väljer själv hur du vill att dina fakturor ska distribueras – på papper, via e-post eller e-faktura. Naturligtvis kan du välja att ha er logotyp på fakturor och påminnelser.
icon

Kravhantering

Påminnelse- och kravhantering kan vara både resurskrävande och känsligt. Det handlar ju trots allt om kundrelationer. Vi har det kunnande och de verktyg som behövs för att driva dina fordringar på rätt sätt. Med vår hjälp får du snabbt in dina pengar utan att det blir dålig stämning.

Hör av dig, så berättar vi mer om våra fakturatjänster.

Ett nära samarbete.

”Vikten av att involvera och koordinera IT- och leveransorganisationen i affären kan inte överskattas. Det blir allt tydligare att ett nära samarbete mellan dessa enheter är helt avgörande för en framgångsrik tjänsteutveckling”

Niklas Waktel, Head of Product Management Ledger PayEx Sverige

Behöver du mer finansiell kraft till din verksamhet?

Våra finansieringstjänster ger dig förutsättningar att öka din försäljning och få fler kunder.
Vi kan även hjälpa dina kunder med finansieringen.

PayEx smarta betallösningar för butik och e-handel hittar du numera hos Swedbank Pay.